Home - Wie ben ik?

Charles, 46 jaar en woonachtig en werkzaam in Dwingeloo. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Geboren in Delft, maar opgegroeid in het mooie Limburg. Mijn studententijd heb ik doorgebracht in Utrecht. Na een aantal jaar Zeewolde, ben ik uiteindelijk helemaal op mijn plek in Dwingeloo.

Na een studie bedrijfseconomie en een studie bedrijfskunde heb ik verschillende banen in de Randstad gehad. Ik ben meer dan 16 jaar werkzaam geweest bij het familiebedrijf Pon. De laatste jaren ben ik eindverantwoordelijk geweest voor Human Resource Management. Daarnaast heb ik me ontwikkeld tot coach en gesprekspartner op alle niveaus. Ik zal vanuit mijn aangeboren nuchterheid, nieuwsgierig zijn en zo samen met jou werken naar een mooi resultaat.

In mijn vrije tijd ben ik helemaal gek van voetbal (zelf spelen, trainer/coach, voorzitter vv Dwingeloo, kijken), heb ik altijd muziek aanstaan en ben ik graag in de natuur om daar op zoek te gaan naar wild en bijzondere vogels. Ik sta graag in verbinding met mensen en daar waar ik kan help ik graag om zaken te organiseren, bij voorkeur in (de omgeving van) Dwingeloo zelf.

Ik zie er naar uit om ook jou te ontmoeten.

Top 10 managementboeken, willekeurige volgorde en vaak in diverse talen beschikbaar:

• Eckart Notes – Eckart Wintzen

• Semco Stijl – Ricardo Semler

• De zeven eigenschappen van effectief leiderschap – Stephen Covey

• Reinventing Organizations – Laloux

• Hostage at the table – George Kohlrieser

• The HR value proposition – Dave Ulrich

• WOW Diversity works – Jitske Kramer

• Anders vasthouden – Wouter Hart

• This is service design thinking – Stickdorn